Първоначално публикувано от digitalundgrd
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За колко ви загряват двигателите- само за верижни
Collapse
X
-
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
След 140км обаче идва обратния ефект...Темп. на маслото почва да пада, защото се охлажда от студения въздух при тази скорост, а режима на двигател е мъничко само по тежък...
Все пак аз колкото и да съм карал(бързо бавно, на ръчка) НИКОГА не съм стигал 100гр...Дори в най-големите жеги...предполагам има значение че съм 2.0 и с маслен радиатор ...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеСлед 140км обаче идва обратния ефект...Темп. на маслото почва да пада, защото се охлажда от студения въздух при тази скорост, а режима на двигател е мъничко само по тежък...
Все пак аз колкото и да съм карал(бързо бавно, на ръчка) НИКОГА не съм стигал 100гр...Дори в най-големите жеги...предполагам има значение че съм 2.0 и с маслен радиатор ...Last edited by Furious 155; d.m.y г., 01:01.
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеНовите ТС имат ли такъв маслен радиатор (съжалявам за тъпия въпрос)
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениена 155 с маслен радиатор знам само 2.0 8в и 2.5 в6 моторите...166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеНе. Моята 1,8 има маслен радиатор. Май нямам термостат, защото много рядко - само при продължително бързо каране вдига около и над 80градуса.
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Опааа, тая тема съм я бил пуснал аз преди повече от година.
Тогава проблемът беше само в моята зелена тиква - колата си загряваше и си държеше температура по учебник. Лятото почна да загрява до над 100 градуса - оправихме втората степен на перката и заспа. По магистралата през август при каране със 160-190 км/ч държеше вертикално 90 градуса.
Сега пак се появи проблем - без климатик стига 94 градуса и включа перката, но като пусна климатика, за отрицателно време отива до предпоследната чертичка. Пак ще трябва да се прави, че да не стане беля като почнат жегите...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Мойта зимата сутрин като я запаля 5 мин.на място седи да обарне от бензин на газ то ес 35 градуса,а иначе като я карам кам 70градуса ся лятот из задрастванията качва кам 90 градуса ама иначе като я засила между 70 и 90 градуса сочи стрелката изван града сащо така на 70 градуса.90градуса много рядко минава,тряа да е много йего и да сам в много голямо задрастване.Оня ден на 170 км седи стрелката на чертичката между 50 и 90 градуса.
Comment
-
Първоначално публикувано от jan Покажи съобщениеМойта зимата сутрин като я запаля 5 мин.на място седи да обарне от бензин на газ то ес 35 градуса,а иначе като я карам кам 70градуса ся лятот из задрастванията качва кам 90 градуса ама иначе като я засила между 70 и 90 градуса сочи стрелката изван града сащо така на 70 градуса.90градуса много рядко минава,тряа да е много йего и да сам в много голямо задрастване.Оня ден на 170 км седи стрелката на чертичката между 50 и 90 градуса.
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеОпааа, тая тема съм я бил пуснал аз преди повече от година.
Тогава проблемът беше само в моята зелена тиква - колата си загряваше и си държеше температура по учебник. Лятото почна да загрява до над 100 градуса - оправихме втората степен на перката и заспа. По магистралата през август при каране със 160-190 км/ч държеше вертикално 90 градуса.
Сега пак се появи проблем - без климатик стига 94 градуса и включа перката, но като пусна климатика, за отрицателно време отива до предпоследната чертичка. Пак ще трябва да се прави, че да не стане беля като почнат жегите...
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениети си за термостат....ама зимата ще го усетиш
я кажи какво и прави на 2-рата степен???Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеСега виждам въпроса. Честно казано не помня, а и не я правих аз. Сега пък ново двайсе със загряването. На извънградско с климатик държи твърдо 90 градуса, но в града положението е същото - 94 без климатик и почти 110 като го включа. Ще пробвам с промивка на радиатора.
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеСега виждам въпроса. Честно казано не помня, а и не я правих аз. Сега пък ново двайсе със загряването. На извънградско с климатик държи твърдо 90 градуса, но в града положението е същото - 94 без климатик и почти 110 като го включа. Ще пробвам с промивка на радиатора.
Хеликоптера за водата - перката е пластмасова и се напуква на няколко места . В резултат превъртене в остта -няма циркулация на охл. течност - вдига температура. Около 60 лв е една нова помпа "Ментели"Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
Comment